Certificaat uitreiking IV

Opnieuw heeft een groep zelfstandige schutters hun diploma "Introductie Geweer & Pistool SVBB 2017" in ontvangst mogen nemen van onze instructeur. Gefeliciteerd mannen! Het enthousiasme in de schietsport blijft maar groeien!
IMG_7576
IMG_7578
IMG_7582

Certificaat uitreiking III

Vanavond 29 december 2017 heeft de onderstaande groep zelfstandige schutters hun diploma "Introductie Geweer & Pistool SVBB 2017" in ontvangst mogen nemen. Deze keer een flinke groep en onze uitgangspunten zijn (nog steeds) verantwoord en veilig de schietsport beoefenen. Wederom van harte gefeliciteerd allemaal.
SvBB diploma december 2017

Jaarlijkse Kerstbuffet SvBB

Graag het onderstaande document downloaden, doorlezen en aanmelden vóór 1 december!

Screen Shot 2017-11-12 at 19.05.11

Onderhoud Schietbanen

Vandaag was het zover…onze klusdag! Groot onderhoud aan de schietbanen van Beemte-Broekland! Met een ploeg van maar liefst 18 man werd er flink gewerkt /geklust aan allerlei onderwerpen die aandacht nodig hadden. We kijken tevreden terug op een geslaagde dag met een mooi resultaat.
Untitled1Untitled2Untitled3Untitled4Untitled5

Groot onderhoud Schietbanen!

Beste medeschutters, op d.d. zaterdag 19 augustus 2017 vind er weer een groot onderhoud plaats aan onze schietbanen. Graag zien wij leden van alle afdelingen (Lucht, Boog, Dynamisch en Vuur) die bereid zijn om gezamenlijk deze dag te benutten om onze banen een opknapbeurt te geven.

Ook zoeken we mensen met elektrotechnische kennis en de nodige timmerlieden. De start is om 9:30 uur met een Lunch tijdens de taak bespreking. Jij kom toch ook?
SvBB_onderhoudSvBB_onderhoud2